lauantai 22. huhtikuuta 2017

Täydellistä tekemistä!!

Rallytokon tuplakisat Seinäjoella on käytynä Martan kanssa.
Tällä kertaa ei ole paljon kerrottavaa radoista. Ei sillä tavalla, että huonosti olis menny. Päinvastoin, meni täydellisesti ja lähes täydellisesti. Ekasta radasta 100/100 pistettä ja toisesta 95/100! Ei huono!

Eka radalla koira oli ihan Super! En keksi mitään huonoa sanottavaa sen tekemisestä. Se heräs todella hienosti pienessä virittelyssä ja pysyi koko radan ajan hienossa tilassa, selvitti tehtävät puhtaasti enkä mäkään menny mokaamaan sen hienoa työtä.

Toisella radalla mä sitte mä vähä mokasin, otin kaks ihan turhaa talutin virhettä ja yhden uusinnan ja näistä mulle -5 pistettä. Se uusintakin ihan mun moka. Tehtävänä oli : koira eteen, vasemmalta sivulle, istu. Otan aina koiran eteen siten että koiran puoleinen jalka ottaa apuaskeleen, nyt jostain penteleen syystä tein sen oikealla jalalla ja koira ei tiennyt mitä pyydetään. Tyhmä minä. Pilasin koiralta toisen sadan pisteen tuloksen. Tosin se oli tässä toisessa hieman vähemmän hereillä kuin ekassa, hieno se oli silti mutta ei niin tikissä kuin ensimmäisessä radassa. Annan koiralle kuitenkin armoa. Pitkä päivä ja yleensä kuitenkin kokeessa kuin kokeessa tehdään yksi tottelevaisuus osuus. Tulipa tuokin kokeiltua, kaksi lähtöä parin tunnin aikana.

Ihan Super onnellinen tästä päivästä ja koiran tekemisestä! Lisätään koiran nimen eteen muutama kirjain, olkoon se nyt BH TK1 RTK1 Eigen Martha. Ensi viikolla pidetään jäljestysviikko ja sen jälkeen alkaa avoimen luokan tehtävien työstäminen.

En nyt mene ratoja läpi tehtävä tehtävältä kuten olen tavannut. Miksi menisin kun jokaisen tehtävän kohdalla lukisi: koira teki hienosti <3

Ekalta radalta tuli sijoituskin. 2.sija. Jaa mitenkö sadalla pisteellä ei voita? No sen kerran ku me tehdään 100 pisteen rata niin joku toinenkin tekee ja 10 sekuntia nopeammin. Lajista tietämättömille tiedoksi, että tasapisteissä aika ratkaisee sijoituksen. Toiselta radalta sijoitus oli ilmeisesti 4. Taisi olla 20 osanottajaa per luokka.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti