lauantai 3. marraskuuta 2018

Turnauskestävyys alkaa olla heikkoa

Tässä kohtaa kautta ja kauden päätavoitteen jo mentyä, alkaa ohjaajan ote lipsua eikä radalle saa enää sellaista parasta tunnetilaa. Ja sehän tietenkin näkyy koirassa. Ei se missään nimessä huono ollut, mutta se terävin kärki puuttui. Pitääs vissiin laittaa tämä kausi jo pakettiin ja pitää tauko.. Tässä kohtaa se kyllä onnistuisi kun seuraava koe on vasta puolentoista kuukauden kuluttua...

Kannettiin silti kotiina Rallytoko yhdistyksemme seuranmestaruus pokaali ja EP Rallytoko CUPin mestari luokan voitto pokaali ja sitte niitä pakollisia koiran herkkuja joita pussit on pullollaan tällaisissa kilpailuissa.

Lyhyestä virsi kaunis. Käydään rata läpi totuttuun tapaan.

Lähtö: Kuten sanottua en ihan siihen parhaimpaan vireeseen saanut koiraa kun en itse ollut oikeassa mielentilassa. Mutta kyllä se hereillä oli.
11 ensimmäistä kylttiä menee ihan ilman kommentteja tällä kertaa. Sujuvaa menoa ja sillä sipuli.
1. 360 vasempaan
2. Pyörähdys
3. Istu, käännös vasempaan, istu
4. Puolenvaihto jalkojen välistä
5. Koira eteen seisomaan, koira peruuttaa poispäin (oikealla)
6. Koira eteen. Peruuttaen 1-2-3 askelta (oikealla)
7. 2x oikea täyskäännös (oikealla)
8. Houkutus (oikealla)
9. 270 käännös oikeaan (oikealla)
10. Puolenvaihto edestä (oikealla)
11. Lähetä koira : Tässä taas mun moka. Jostain ihmeen syystä sanoin koiralle istu kun pysähdyttiin ja menee automaattisesti istumaan. Koska annoin käskyn istu niin koira meinasi alkaa peruuttamaan. Mitä mä tuossa käskyä annoin!?! No koira jäi sitten sen verran taakse ja jos olisin sen sieltä siirtänyt oikeaan kohtaan ja istuttanut uudelleen niin olisi tullut -10 ylimääräisestä istumisesta. No otin ja uusin ja kilpailun jälkeen tuomari kysyi että miksi ihmeessä mä sen uusin. tuumasin että olis tullu ylimääräinen istuminen.. No ihan turha -3, ei koira kuulemma edes ehtinyt istua sinne kauas. Olisin aivan hyvin voinut vaan kutsua sen oikeaan kohtaan sivulle. No tyhmä minä, otin ihan turhan -3 uusimisesta
12. Liikkeessä kutsu koira
13. Käännös vasempaan
14. Molemmat oikeaan täyskäännös : tästä on tullut -1 kontr. Todennäköisesti koira on vähä törmänny muhun, veikkaan. En muista.
15. Istu, koira eteen, vasemmalta oikealle, istu (oikealla)
16. Istu, Käännös oikeaan, istu : No tässä sitten olisi pitänyt uusia.. Tässä se otti kaksi istumista, mutta en uusinu.. -10 tvä (oikealla)
17. Liikkeestä seiso kierrä koira (oikealla)
18. Valkovuokko (oikealla) : Tässä taas mun moka. Mistä mä ny oon keksiny antaa koiralle vääriä käskyjä. Tässäkin annoin väärän käskyn ja lähtihän se väärään suuntaan :D No uusin siis ja oikealla käskyllä tietenkin meni oikeen.. 
Maali
Käytösruutu edessä istuen. Ei Martalla oo koskaan ollu sanomista käytösruudussa ,mutta ei mun tätä kyllä ikävä tuu ku se ens vuonna poistuu.

Tuomarin kommentit : Tosi hyvä kontakti ja hienoa yhteistyötä. 
Ja täytyy kyllä itsekin sanoa että seuraaminen radalla on ollut jo kauemman aikaa tosi hienoa. 

MES83
Lakeuden Kennelkerhon MES luokan seuranmestari 2018
EP Rallytoko CUP MES luokan voittaja 2018

Joko saa jäädä tauolle :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti