tiistai 5. syyskuuta 2017

Syysterveiset..

Kovin on syksyystä jo ulkona. Joskin tällä hetkellä todella hieno auringonpaiste. Ja tuostapa tulikin idea lähteä pellolle ottamaan muutama kuvanen. Nooh.. En mä mikään valokuvaaja ole, mutta kyllä niistä ajatuksen ymmärtää :)

Viime viikko pidettiin lähes kokonaan vapaata rallytokosta. Keskiviikkona käytiin koulutuksessa. Oli hyvä koulutus. Pitkästä aikaa sellainen että tekisi mieli mennä samalle henkilölle uudelleen. Haettiin vähä oppeja mestariluokan peruutukseen ja edestä puolen vaihtoon, sekä edelleen siihen eteentuloon ja seisomasta maahanmenemiseen. Muutamia jälkiä ollaan tehty ja niiden perusteella lähti eilen ilmoittautuminen FH kokeeseen parin viikon päästä. Voi kumpa sielä nyt kaikki toimisi, eikä koira keksisi omia uusia kuvioita tai pelästyisi riistan jälkiä..

Loppu vuoden jutut on nyt virallisesti lyöty lukkoon. FH koe 17.9. Rallyssa koe 7.10 ja 22.10, EP CUP 1.10 ja seuranmestaruudet 23.9. Koulutuksiakin vielä on kalenterissa: hyppytekniikkakoulutus, kaksi rallytoko koulutusta sekä SPL 30 vuotis juhlan tottiskoulutus. Sen jälkeen jäämme ansaitulle talvilomalle koko joulukuuksi.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti