perjantai 28. elokuuta 2015

Kuulumisia

Blogini tilastoja seuratessa mietin välillä että mistä ne ulkomiden ihmiset eksyy tänne. Usalaisia ja portugalilaisia lukijoita on eniten, molempia lähemmäs 20, lisäksi lukijoita löytyy Ruotsista, Venäjältä, Romaniasta, Ranskasta ja niin edelleen.yli kymmenestä maasta. Eksyykö ne tänne vahingossa vai mistä? No tervetuloa vaan heillekin, jos osaavat suomea lukea 😄

Mitähän me ollaan edellisen kirjotuksen jälkeen touhattu..

Ainakin on tokoiltu ja jäljestetty mutta myöskin vietetty rokulipäiviä ja juostu mettässä. Martta on tehnyt tuttavuutta kapulaan ja nyt Hertan pureskelematon kapula on sitten pureskeltu. Niimpä kaivoin Martalle esiin Turon kapulan, siinä ei muutama hampaanjälki tunnu missään... Toissapäivänä tein Martalle pihanurmelle noin 120 askelisen jäljen ja voi luoja miten se jäljesti! Aivan mielettömän näköistä touhua.

Viikonlopulle ei oo mitään menoja joten tänään taidan ottaa vähä kotitottista, viikonlopun aikana olis tarkotus mennä ainakin jäljestämään, Martalle teen varmaan molemmat, sekä mettäjäljen että peltojäljen ja Hertalle peltojäljen. Sielä missä mulla on mahdollisuus molempiin yhtäaikaa on myös tosi hyvää esineruutumettää, joten teen varmaan senkin. Mutta  huomenna meen koittamaan mitä Martta tuumaa ratsastuskilpailuista.

Saimme Hertan kanssa paikan FH kokeeseen 12.9.. Saas nähärä. Ilmoittautuessa sanottiin että jäljet on mullalla ja meinas iskeä tuskanhiki, mutta kun sähköpostitse tuli lisätietoa niin jäljet olikin muuttanut rehupellolle! Jes! Nyt on aika käydä koittamas onko meillä mahdollisuus tulokseen. Jos tulos tulee niin luulen että mulla pääsee itku. Se ois niiiiiin hienoa.

Tokoa on nyt treenattu taas koe mielessä Hertan kanssa. Oon laittanu tavoitteeksi että marraskuussa kokeillaan uusia sääntöjä.

Martta etenee mukavasti niin lajissa kuin lajissa. Sen kans on niin mukava tehdä.

Tänään aion taas käydä koirien lihaksiston pikaisesti lävitse että löytyykö jotain ja venytellä kunnolla.

Näillä mennään.

3 kommenttia:

  1. Robotteja, roskapostisivustoja yms. nuo ulkomaiset taitaa pääosin olla. Mullakin on muka hirveesti kävijöitä amerikoista, mut eivät oikeita ihmisiä oo. :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Teille olis haaste: http://sanniswindow.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
  3. Täytynee siis vastata haasteeseen :)

    VastaaPoista