keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Helpotuksen huokaus...

Ohjaajan pää käy taas ylikierroksilla kaikesta miettimisestä, pohtimisesta ja asioiden kääntelystä. Toivon olevani oikeassa kun tuun siihen lopputulokseen näiden huonojen kokeiden jälkeen että juoksujen jälkeinen tila vaivaa. En mä muuta keksi, kun ennen juoksuja ollut koe oli niin loisto. Ja tästä viisastuneena joudun todeta, että nyt me vähä himmataan vauhtia. Eilen tuli ilmoitus että olis ollu peruutuspaikka kokeessa huomiselle, mutta vastasin, että en tule. Mitä niissä rampata, kun koira on nyt hormooniensa vallassa. Otetaan nyt taas tämä homma rennommin ja päätetään että ykköset tulee ku ne tulee, tuli sitte vanhoilla tai uusilla säännöillä, mutta tulee. Eilen vähä plarasin avon uusia sääntöjä ja muistan ajatelleeni ruudun olevan ainut hankala kohta siinä. Muutamaa juttua pitää muuttaa ja jotain ihan uusiakin asioita pitäää opettaa ennen uudenlaiseen avoon menoa. Mutta mennään sit sinne jos ne ykköset ei vanhalla tyylillä tule. Nyt loppui se paineitten  ottaminen. Tuloo valmista ku tuloo. Ennen elokuuta vielä 2-3 koettaa, josko ne kävis huitaasemas läpi. Ja jos niistä ei kahta ykköstä tuu niin sitte ei tuu, sitte hetken treenataan ja mennään luopuvuodeta sitten taas.


 Joskin tänään töistä tullessani koira oli loisto, ku otettiin kotipihas treeniä. Nouto ja luoksetulo aiheena ja vauhtia piisas. Seuruutakin vähä otettiin keppi kainalos ja esitti valtavan nättiä seuruuta ja käännöksiä. Lopuksi jätin koiran paikkamakuuseen omalle puolelle tonttia ja menin itte juoruamaan naapurin puolelle. Kyllä se varmaan puoli tuntia siinä makas ja lapset ympärillä leikki kirkonrottaa.

Ny me aiotaan viettää juhannusta. Käydään huomenna rallytoko koulutuksessa kyllä ensin! Juhannuksena mennään jäljelle jos meidän vakipellosta on sillon jo rehu tehtynä . Uimaan pitää päästä ja muuta mukavaa. Ens viikolla sitte taas pieniä vauhdikkaita tokopätkiä koska 28.6 on koe ja sit pari heinäkuussa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti