maanantai 28. syyskuuta 2015

Onko täydellistä treenikamua olemassa?


Vastaus otsikon kysymykseen kuuluu: kyllä on. Toivon että jokainen koiraharrastaja löytää  jossain vaiheessa itselleen sen, josta voi sanoa "se on/oli elämäni koira". Luulen, että minulla on sellainen nyt käsissäni. Luulin aiemmin, että se oli Hertta. Hertan persoonaa ei voita mikään eikä kukaan, samanlaista tuskin enää tulee, mutta kokonaisuutena voin sanoa, että Martta on elämäni koira!
Olen usein sanonut, että kumpa saisin koiran, joka olisi yhdistelmä Turoa ja Herttaa. Hertan pää mutta Turon virta. Lisänä kauneus ja terveys. Koira joka tykkäisi tehdä mun kanssa. Sellainen joka soveltuu lajeihin joita haluan harrastaa. Koira jolla riittää energiaa ja miellyttämisenhalua tekemiseen. Sopivasti kova ja pehmeä yhtä aikaa. Koira jonka kanssa tekemisestä nauttii täysillä! Omaan käteen sopiva. Sellainen koira Martta on minulle.
 
Kiitos Kasvattaja, Satu Knutars, kun luotit minuun ja tarjosit juuri minulle tätä kodinvaihtajaa. Kennel Eigen tekee hienoa työtä Saksanpaimenkoiran kasvatuksessa.

 


Tässä näette saksanpaimenkoiran rakenteen joka vastaa minun mielikuvaani kauniista ja oikeanlaisesta saksanpaimenkoirasta.


2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Se on ihan mahtava fiilis kun koiran kanssa palat loksahtaa paikoilleen. Martan ulkonäkö kyllä miellyttää omaakin silmää, niin tasapainoinen ja sporttinen. Onko teillä näyttelysuunnitelmia? :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllähän tuo näyttää pitää. Menee vamaan ensi vuoteen kun tämän vuoden Seinäjoki kv oli tarkotus mennä mutta se on kouluviikonloppu niin en pääse. Ja mun näyttelyraja on kahen tunnin matka. Sellasia ei tänä vuonna oo muita 😊

    VastaaPoista