sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Ei oikeen mitään kerrottavaa..

Onko elämää FH- kokeen jälkeen? Ei vissiin ku on ollu jokseenkin hiljaista niin treenirintamalla kuin täälä blogissakin.

Ei olla tehty mitään mainitsemisen arvoista. toki ollaan vähä treenailtu, mutta ei mitään suurta kerrottavaa niistä.

Maanantaina kävin pitämässä tokotreenit "oppilailleni" ja treenasin toki samalla omatkin piskit. Kennelkerhon kentällä oli joku niin hyvä haju että jopa mun koirat jotka yleensä ei mitään haistele treeneissä, keskittyivät enempi haistelemiseen kuin tekemiseen, molemmat. Treenikamu sanoikin, että jos Teijan koirat haistelee, niin sitte on oikeesti joku outo haju ilmassa :D Perusjutut ei siis sujunu niin hyvin kummallakaan kun tapaa. Mutta otettiin uus aluevaltaus.. PK A-este loivaksi ja menoksi. Ensin Martta meni siitä nakin perässä ja lopuksi jätin sen jo esteen toiselle puolelle istumaan, ite toiselle puolelle ja kutsu. No problem! Herttakin meni A-estettä kun se oli loivana. Kerrasta valmis, estenoutoa myöten.

Perjantaina kävääsin meidän kerhon arkitoko treenien aikana kentän toisessa päässä ottamassa Martalle häiriötreeniä. Lähinnä leikkiä ja paikkamakuuta häiriössä. Ei ongelmaa paikkamakuussa. Itellä vaan niin törkiä nuha, että muuta ei oikeen jaksanu. Tänään olikin sitte jäljestyksen vuoro. Laitin Hertan jäljelle tasasin välein ruuan palan ja lieneekö ruoka auttanut vai mikä oli mutta vaikka jälki ja kulmatkin oli kävelty ihan normaalisti niin koira oli ihan Super, kulmat meni ku oppikirjoissa ja esineet samoin. En vaan millään taharo saara jäljelle sitä seuraa että saisin Hertalle niitä vieraita jälkiä ja esineitä.. Martta ajoi ku juna. Sillä oli joka viides askel tyhjä ja yks noin 45 asteen kulma jonka suoritti hyvin. Kotona tehtiin vielä sisällä esineilmaisua Martan kanssa.

Huomenna olis taas ohjelmassa tottista. Katotaan miten käy. Hertan seuraavien juoksujen pitäis alkaa vasta marras-joulukuulla mutta nyt jo on ollu havaittavissa laamaantumista tämän tosi hyvän kuukauden jäljiltä. Sponsoroisko joku mulle Hertan leikkaamisen??

Muuten ollaankin sitte vaan juoksenneltu viimeinkin puiduilla pelloilla, mettässä ja lenkkeilty.

Rallytokon viimeistä alokas luokan hyväksyttyä suoritusta lähdetään metsästämään 11.10. Jos hyvä tuuri käy niinsen jälkeen lisäämme Hertan nimen eteen kirjaimet RTK1.. Katsotaan..

Muutaman puhelinräpsyn voin teille tähän laittaa, kameraa ei oo tullu otettua taas hetkeen mukaan minnekään.

 
Hieronnan laaduntarkkailu toimii..

 
Perskärpäset mukana keittiötöissä..

 
Martta syyspellolla

 
Hertta


Martta
 
 
Hertta
 
P.S. Vähä piti koittaa jotakin syksyntuntua saada blogin väreihin :D Koittakaa kestää se etten oo mikään lahjakkuus tällaisissa asioissa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti