lauantai 30. tammikuuta 2016

Treenitauolla...

Kyllä koville on ottanu, mutta pian se on ohi, treenitauko meinaan. Enää kaks päivää ja sitte treenataan! Kerran on tullu hallilla käytyä täs Martan tauon aikana. Silloin Hertta koitti opetella Rallyn voittaja luokan liikkeitä. Toiset koira oppii ihan kivasti mutta esim seuruussa puolenvaihto ihmisen takaa... Se ottaa vähä koville. Toki on kokeiltu sitä vasta tasan kaks kertaa että eiköhän se siitä.. Hätähousu ohjaaja vaan meinaa heti että liian vaikeeta jos koira ei heti ekalla treenillä opi :D Martta söi hallilla nakkia ja otti näyttelytreeniä... Tylsää.. Martta on nyt ilmoitettu 19.3. Seinäjoen Ryhmänäyttelyyn.. Saas nähärä. Jos saan sen seisomaan hyvin ja liikkumaan rauhassa muiden koirien aikana niin odotan kyllä ERIä.

Meillä on nyt luustokuvien jälkeen Martan kans uus harrastus. Renkaan vetäminen. Ensimmäinen treeni oli eilen. Ei tarttenu sen kummemmin koiraa hommaan opettaa. Valjaat päälle, rengas perään ja menoksi. Mentiin 10 minuuttia nyt ekalla kerralla. Ja ihan hidasta vauhtia. Alkulämmittely pellolla juosten ja loppuveryttely remmikävelyllä. Ajattelin huomenna kokeella taas uusiksi.

Pakkaset onneksi meni, on taas pystyny tehdä kunnon mittaisia lenkkejä ja muuta ulkoilua. Koiranettiä ja muita tahoja on tullu netistä selailtua.. Jaa mitäkö oon niistä kattellu.. Saksanpaimenkoira uroksia... Jos vaikka joskus sellasta tarvisin.. Yks oikeen tosi kiinnostava on jo löytyny ja sitte on monta muuta... Yllättävästi niitä sitten kuitenkin löytyykin sopivia.. No tämä on tässä kohtaa vasta haave. Mutta kiva että uroksia on valmiina tutkittuna jos se päivä saapuu, että sellaista tarvitsen.

Hieronnoista alkaa olla kuukausi.. Huomenna taitaa olla lihashuolto päivä.

Eigen kennelistä kuuluu ihania uutisia. Martan ja Hertan emälle odotetaan pentuja syntyväksi helmi-maaliskuun vaihteessa. Ultrassa on käyty ja nyt odotellaan minkälaisia tyyppejä sieltä maailmaan tupsahtaa. Odotan tätä pentuetta taas suurella innolla. Vielä suuremmalla kuin Eigen pentueita yleensä.. Miksikö? Ei, en ota kolmatta. Mutta jos kaikki menee niin kuin pitää, niin kumilapsen mä sieltä saan.. Täältä meiltäpäin on eräs kaverini kiinnostunut pentueesta ja mikäli siellä hänelle sopiva pentu on, muuttaa pohjammaalle uusi Eigen koira. Miten ihanaa ja jännittävää seurata läheltä uuden Eigen koiran elämää!

Tässäpä nämä meidän uutiset, ei kummallista. Palaamme asiaan kunhan treenit on taas aloitettu...

Kaunotar :)


Martta

Martta

Se on niiiiiiin soma :)

Hertta

Hertta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti