keskiviikko 3. helmikuuta 2016

And we are back in business..

... Ja entistä ehompana!

Ekat treenit tauon jälkeen. Sormessa on komia reikä, mutta hymylle ei meinannu tulla treenin jälkeen loppua. Koira toimii taas kuten se osaa. Ja ohjaaja on viimeistään nyt oppinut että vähemmän on enemmän. Saalistus oli taas sitä mitä tuo koira osaa. Mutta voi pojat miten mua jännitti mennä treenaamaan, ihan naurettavaa 😁 Ekalla kiekalla vaan leikittiin tai kesken leikin ihan vaan istuminen. Ei sen kummempaa. Voi miten koira leikki. Irrotus on "vähä" huono, sitä täytyisi hioa, mutta maahan laittamalla irrotus onnistuu. Yks mistä myös nyt huomaan toisen puolen koiralla vahvistuneen on leikki. Se tuo paikan tosi mielellään mulle takaisin sen voitettuaan, se haluaa kauheesti kamppailla mun kans. Leukojen loksutus treenin alussa oli paljon isompaa ku ennen taukoa. 

Tolalla kierroksella otettiin apparilla avustuksella ehkä neljä eteentuloa ja ne oli niin pirun hyviä, että lopetin siihen. 

Onneksi  on olemassa näitä kokeneempia ja osaavampia koiran kouluttajia jotka laittaa tälläsen amatöörin aisoihin. Muistakaa hyvät ihmiset että aina kannattaa mennä näihin koulutuksiin koiran kanssa. Niistä saa aina jotain. Ei ehkä joka kerta näin suurta apua ja muutosta, mutta aina niistä jotain saa millä pääsee eteenpäin. Mä oon onneksi löytänyt itelleni hyviä koutseja. Nöyrä kiitos niistä!

Hertta.. Se on pirulainen tullu ny tosi varmaksi pyörähdyksessä,  mutta.... pikku vinkki... Jos treenaatte Rallytokoa niin opettakaa sivulta eteentulo heti ilman apuaskelta. Voi pojat että meillä on ny pitkä tie saada se toimimaan ilman apuaskelta. Se sitäpaitsi oli jo välillä ihan hyvä ja nyt taas ihan .... Tosin annan tämän koiralle nyt anteeksi koska viime treeni oli muutenkin pitkästä aikaa kovin hidasta menoa, karvaa lähtee ja juoksut on jo myöhässä normaalista... Mutta paljon helpommalla me nyt päästään näiden juoksuisen teettelyn  kanssa ku koskaan aiemmin; koira syö ja on muuten ihan normaali, mutta treeniin näyttää nyt vähä vaikuttavan. 

En muista oonko jo maininnut, mutta näitä kullanpaloja on tulossa kohta lisää. Martan ja Hertan äiti on astutettu ja ultrattu. Uusia Eigeneitä tulossa helmi-maaliskuun vaihteessa. Emä on loistava ja isäkin komea. Jos haluat itsellesi saksanpaimenkoiran terveistä ja hyvistä vanhemmista, (oikeesti sellaista,  joka iomotuksessahan näin väitetään), haluat harrastaa ja olet saksanpaimenkoiran arvoinen Koiranomistaja niin tietoa pentueesta löytyy täältä www.eigenkennel.fi. Onneksi mitä ilmeisimmin lähipiiriin tulee tällainen pentu niin saan olla tässäkin Eigen pentueessa hieman mukana. 


Ihan parasta..parhaat kaverit, hyvä keli ja hiljainen metsätie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti