maanantai 25. tammikuuta 2016

Terveystuloksia...

Pelkäämäni päivä saapui keskiviikkona 13.1.2016.. Virallisten luustokuvien ottaminen Martasta. Nää on mun taustojen takia mulle todella raskaita päiviä. Kaks päivää ennen kuvausta maha oli täynnä perhosia ja ruoka ei maistunu. Matkalla kuvauspaikalle ja perillä kuvauksen aikana sydän hakkas ainakin 200 ja paniikkikohtaus ei ollu kaukana. Vaikka koirasta on otettu ne välikuvat jotka näytti tosi hyviltä niin silti. Nää on mulle ihan liika pelottavia päiviä. Koiran käytöksestä en ollu ollenkaan huolissani. Miksi miettiä hyväpäisen koiran toimimista uudessa paikassa. Se haisteli lekurin ja nuoli käden ja avustajalle samat jutut. Piikin laittoa se ei edes huomannu.

Kun kuvaaminen alkoi niin omistajan sydämen syke nousi ja se nousi sitä enempi mitä enempi niitä kuvia laitettiin näkyviin siihen ruudulle. Lätkäistääs ne nyt teillekkin tähän ennen kuin kerron niitä tuloksia... Katsokaa ja arvioikaa miten tämä tarina loppuu..
















Joko arvioit? No näkeehän sen ny tyhmempikin, että priimaa pukkaa!! Viralliset lausunnot on seuraavat: Lonkat AA, kyynärät 00 ja LTV0 . Kaularangan kuvan otatin omaksi iloksi kun samaan rahaan sai, en lausuttanut VA:ta. Ja näkeehän tuostakin että normaalia näyttää. Nikamat on kauttaaltaan jotenkin niin kauniita. Kyllä, nikamakin voi olla kaunis :D

Onko sulla ollut koskaan luustoltaan poikkeavaa koiraa? Entä kahta peräkkäin? Sellaista joihin se epänormaali luusto vaikuttaa elämään? Entä kahta tällaista koiraa ennen hevosta jonka kanssa jouduit luovuttaa kahden vuoden taistelemisen ja kuntouttamisen jälkeen hevosen ollessa kymmenen vuotias, parhaassa iässä, mutta jalat yksinkertaisesti loppuu? Vain samankaltaisen taustan omaava ihminen voi käsittää miltä nämä kuvat ja tulokset tuntuu. Olo on sekava ja epätodellinen. Sen verran minäkin osaan rtg kuvia kokemuksen ja koulutuksen perusteella katsoa että tajusin jo eläinlääkärillä että jokainen ruudulle ilmestyvä kuva oli täydellinen. Kotiin ajellessa väliin itkin ja välillä nauroin. Olo oli ihan kummallinen. 

Mutta siinä se nyt on! Hyvähermoinen, hyväluonteinen, LUUSTOTERVE, kaksiviettinen ja kaunis saksanpaimenkoira! Alkaa kuulostaa siltä että pukkaa kohta haaveet tällä jalostamisesta ;) Jos nyt kuitenkin ensin niitä tuloksia...

Ja edelleen... kiitos kasvattajalle. Kumpaakin kaikki saksanpaimenkoira kasvattajat tekisivät samanlaista luustoriviä. Eihän rodusta olisi silloin mitään hätää. 

Ja sitte kovaa treeniä ja tuloksia!!







2 kommenttia:

  1. Voi että, mä niin tiedän ton kuumotuksen lonkkakuvia otettaessa. Siinä ehtii käydä kaikki kauhuvaihtoehdot läpi moneen kertaan. Mutta hurjasti onnea noin upeista luustokuvista! Teillä on vaan taivas rajana :)

    VastaaPoista
  2. Taivas ja ohjaajan taidot.. 😃

    VastaaPoista