sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Näyttelyreissulla...

Pitkästä aikaa näyttelykehässä. Edellisen kerran olen ollut näyttelyssä, samaisessa ryhmänäyttelyssä Seinäjoella vuonna 2014. Parin vuoden tauko Viime vuonna ei tullu käytyä yhdessäkään näyttelyssä.

Mutta nyt on Martan näyttelyura avattu. Mun omaan silmään koira on rakanteeltaan sitä mitä mä haluan saksanpaimenkoiran olevan, mutta tuomarilla saattaa olla eri mielipide.

Koira ei ollu moksiskaan mahottomasta väen paljoudesta näyttelyhallissa. Se esiintyi kivasti ja jaksoi seisoa pitkiä aikoja. Yksilöarvosteluaikana taisin kerran korjata sen takajalan asentoa.

Tulos ei ollut huono, päinvastoin!

Seinäjoki RN 19.3
Eigen Martha
NUO ERI NUK1 SA PN4

Arvostelusta tunnistan koirani: Kookkaampi, mitoissa pysyvä narttu., jolla sopusuhtaiset mittasuhteet. Hyvä luuston vahvuus. Hyvä pään vahvuus ja mittasuhteet. Sopusuhtaiset korvat. Hieman pehmeät ranteet. Hyvät etuliikkeet. Hyvät takaliikkeet.

Jos jossakin olisin toivonut parantamisen varaa niin Paras Narttu kehässä juoksemisessa. Siinä ei tullut paras liike esille kun meni vähä toisten peräs juoksemisessa mun mielestä huonosti. Ravilla pysyi kyllä. Tätä meidän täytyy harjoitella, että edellä olevien perään ei voi yrittää vetää. Vaikka joku menee edellä niin silti pitää juosta nätisti niin kuin etummaisena ja yksilöarvostelussa.

Mutta kovin olen tyytyväinen koiran esiintymiseen ja tulokseen.

Seuraava esiintyminen onkin jo kuukauden päästä, kun kutsuu Vaasa KV.

Kuvat paikanpäältä oli kuvaajan mukaan niin huonoja, että laitetaan mukaan pari aiemmin otettua näyttelytreenikuvaa :)

p.s. Viimein ne Hertan juoksut alkoi 10kk väli... Sillä on ainakin aiemmin ollu lyhyitä juoksuja mutta saas nähärä päästäänkö kokeeseen 2.4...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti