lauantai 30. maaliskuuta 2019

Kisaura korkattu

No joo siitä se ajatus sitte lähti. Että jos lähialueella on huhtikuussa kolme rally koetta niin kokeillaan oltaisko jo siinä vaiheessa koulutusta että niistä rakentuis meidän eka koulari. Palkattomuus ei oo meillä vielä ollenkaa varmaa tekemistä mutta sen verta toimii että kolme alokas tulosta vois raapia kasaan. 

No yks niistä kolmesta on ny tehty.  Sanotaan suoraa että ei se ollu ollenkaan koko aikaa kaunista katsottavaa eikä koira tehny ollenkaan sitä mitä osaa mutta teki tuloksen arvoisesti. Siihen että koira ei ole aivan valmis pitkään palkattomaan tekemiseen kun lisätään se että multa puuttui kunnon yrittäminen ja olin koko radan vähä pihalla vaikken yhtään jännittäny niin ei se ihan nappiin menny. Mutta ajattelin tän asian my niin että tehdään tuo alokasluokka nyt pois alta että pääsee narusta eroon ja loppupeleissähän sillä ei sitten valioarvoa metsästäessä oo mitään väliä millaisia tuloksia muissa luokissa on tullut, vaikka olishan se kiva ku koko tulosrivi olis hienoja tuloksia. 

Ei me silti ihan rimaa hipoen menty ja sen yhen kympin joka tehtiin olis helposti muuttanu kolmoseksi ku olisin tajunnu uusia. Jotenki ei vaan aivot siinä toiminu. Tulos olis ollu hetkikin näyttävämpi 93 ku olisin tajunnu uusia. Nyt tulos on 86. Ei huono sekään 

Koe oli Seinäjoella samassa hallissa jossa ollaan käyty yhdet epikset ja näyttely pari viikkoa sitten ja koirasta kyllä huomas että se on käyny hallissa ennenki ja muistaa paikan. Ens viikon koe jännittää vähä enempi. Koe on hallissa jossa ei olla ikänä käyty ja siinä kutinattomassa ja melko pimeässä hallissa mun koirat ei kukaan ollu koskaan oikeen hyviä. Mutta kokeillaan.

Tänään tuomarina oli Tytti Lintenhofer. Ensi viikolla Iiris Harju ja se kolmas ja Toivon mukaan viimeinen alon koe on pääsiäismaanantaina omassa hallissa ja tuomarina Hannele Pirttimaa. 

Koira oli herättelyssä vähä pihalla ajoittain. Mutta niin olin vähä mäkin niin en voi moittia. Käyttäytyminen kisapaikalla ja mittauksessa kilpailukirjan varmistamisessa oli hyvää! Siitä olen aina tyytyväinen.

Lähtö : lähdössä koira ihan ok hereillä.
1. Koira eteen, Istu, oikealta sivulle : Lähti jotenki tosi kauas eteen ihan ihmeellisesti. Mutta teki sen jälkeen ok. -1tal, -1as
2. Istu, maahan, kierrä koira : Tässäkin koira ihan pihalla. Ei käsittäny että hänenkin pitää pysähtyä ku mä pysähdyn. Näimpä istuminen jo huono joten myös maahanmeno vino.  -1 vino
3. Ohjaajan ympäri : tämä aika hyvä.
4. Pujottelu: tässä huonoa seuruuta mutta mukana tulee.
5. 360 oikeaan : tämä sujuu.
6. Hitaasti : tässä meinaa vähä hypätä taskuun palkan toivossa
7. Normaali : tämä ok  mutta ei mitää priimaa seuruuta
8. Kiertäen täyskäännös : tämä oli hieno
9. Koira eteen, Istu, vasemmalta sivulle, istu : tämän tekee hienosti ja hyvin sivulle vaikeamman kautta
10. 270 oikeaan : tämä oli ok
11. Oikeaan : Jotenkin ajautuu kauas ku ei oikeen hereillä -1kontr
12. Maahan : No maahanmenohan on ihan Kepan parasta antia mutta ei näköjään silloin kun ei oo kunnolla hereillä.  Ei menny maahan meni istumaan ja minä tyhmä vaan toistin käskyn. Sitten kyllä meni mutta kymppihön siitä tuli ku ensin istui. Tässä kyllä huomaa miten pihalla olin itekkin kun en tajunnu uusia. -10 tvä
13. Täyskäännös oikeaan : tämä ok
14. 270 vasempaan : tässä koira hyvin hereillä.
Maali 

Tulos siis ALO86. Ei se huono ole numeroissa mutta en mä toki tyytyväinen voi olla meidän tekemiseen.  ja  taas toisaalta voi  koska ei me ilman palkkaa olla sadan pisteen tasolla.

Katsotaan miten seuraavissa kokeissa käy ja toteutuuko rtk1 tavoite huhtikuun aikana..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti