sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Rallytokoa epävirallisesti...

Etelä-Pohjanmaan Rallytoko CUPin toinen osakilpailu järjestettiin tänään Seinäjoella ja sinnehän matkamme kävi. Hertta murunenkin tuli meidän kanssa. Se oli niin tulossa mukaan kun olin lähdössä, että en millään raaskinu jättää sitä kotiin. Sille riitti vallan hyvin että sai käydä pari kertaa hallissa hengailemassa ja pihalla vähä lenkillä. Oli kovin onnellinen kun sai osallistua <3

Martta oli tänään loistavassa vireessä taas. Edelleen pelkään milloin se huono tulos ja huono suoritus tulee vastaan. Ei se näin hyvä voi kokoajan olla. Alamäki tulee väistämättä jossain kohtaa... Mutta tänään se ei vielä tullut. Martta tiesi missä ollaan ja oli kovin valmis työntekoon. Vire oli kohillaan ja jo lähdöstä tehtiin taas täysillä yhdessä. Harmittava yks piste lähti. Järjestäjät olivat keksineet sellaisen jutun houkutukseen, että jopa Martta reagoi siihen. Martta kun ei yleensä huomioi houkutuksen esineitä. Ei se mihinkään lähteny. Seurasi kokoajan mutta tuon kissanruokaa sisältäneen kipon lähellä käänsi päätä ulospäin ja nuuhki.. Taisi hieman hidastaa vauhtiakin. Mutta koko muu rata tehtiin tosi hyvää työtä. Eteentulotkin oli suoria! 

Osakilpailu voitto tuli. Tällä hetkellä ollaan CUP kokonaiskilpailun kärjessä. Yksi osakilpailu olisi vielä, mutta siihen me ei saada enää osallistua, kun korkataan sitä ennen voittaja luokka virallisissa. Näillä kahdella 99 tuloksella siis mennään. Ja ensi vuonna uusi CUP. 

Ensi lauantaina ja 22.10 viralliset Rallytokon VOI startit ja sitte se on siinä. Sitte alkaa neljän viikon tottisloma!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti