lauantai 4. marraskuuta 2017

EP Rallytoko CUP

Etelä-Pohjanmaalla järjestettiin tänä vuonna Rallytoko CUP. CUP sisälsi kolme osakilpailua. Sääntöjen mukaan kaksi parasta tulosta lasketaan mukaan lopputuloksiin. Tänään oli ohjelmassa CUPin kolmas osakilpailu. Jossa itse tosin toimin työläis puolella ja koirat oli mukana vaan maskotteina. Meillä ei Martan kanssa ollut tarvetta kolmannelle osakilpailulle, eikä meillä olisi enää ollut osallistumisoikeuttakaan tähän viimeiseen, kun viralliset on jo korkattu voittajasta. 

Meillä oli Martan kanssa ennen tätä viimeistä osakilpailua plakkarissa kaksi 99 pisteen tulosta avoimesta luokasta eli yhteensä 198 pistettä. Kolmanteen osakilpailuun lähdettäessä kukaan ei enää voinut mennä meidän ohi. Voitto oli taskussa jo ennen viimeisen  osakilpailun alkua. Kakkoseksi tulleella yhteispisteet oli 170, 28 pistettä vähemmän kuin meillä Martan kanssa. Sanotaanko että tärkeintä ei ole voitto vaan selkeä voitto ;) Ei vaiskaan. Kiva että voitettiin, mutta vielä kivempi kuin tällainen järjestetään.

Ensi vuonna CUP sisältää viisi osakilpailua ja kolme parasta tulosta lasketaan. Me kisataan Martan kanssa ensi vuonna voittaja ja mestari luokissa. Nyt me jatketaan tätä meidän taukoa.. Joka alkaa kieltämättä jo hieman näkyä koirassa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti